KNVB onderscheidingen bij vv Bodegraven

blank

Zaterdagmiddag tijdens de wedstrijden om de REBO trofee op het terrein van vv Bodegraven werden 2 leden van deze vereniging verrast door de aanwezigheid van de KNVB. Namens de KNVB was de heer Walther Hunsche met twee onderscheidingen naar het sportpark aan de Groene Zoom gekomen. Het plan van de KNVB was geweest om deze onderscheidingen uit te reiken tijdens de jubileum receptie welke deze vereniging in gedachte had op 1 april 2020, de dag dat men officieel 100 jaar bestond. Door de bekende redenen is de receptie er niet gekomen en heeft de KNVB het toernooi aangegrepen om de onderscheidingen alsnog uit te reiken.

blank


Nadat eerst de voorzitter van de vereniging Joost de Meijere twee cadeau’s in ontvangst mocht nemen werd Jan de Wit naar voren geroepen om de zilveren speld in ontvangst te nemen, Jan was tijdens het jubileum jaar voorzitter maar heeft dit onlangs overgedragen. In een periode van veel wisselingen bij VVB, waaronder de overstap van zondag naar zaterdag, was Jan degene die de kar trok en onder het motto, ben je bedonderd, we worden 100, VVB naar het jubileumjaar loodste. 

Daarna werd de ere voorzitter Ger Hart benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. De op een na hoogste onderscheiding binnen deze bond. Ger Hart was na enkele jaren secretaris geweest te zijn ruim 12 jaar voorzitter. Na zijn afscheid als voorzitter in 2005 bleef hij tot op de dag van vandaag actief bij en voor de club. Zo was hij jarenlang voorzitter van de BSV (Buiten Sport Verenigingen) en organiseerde hij menig toernooi.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank