Medailles en NJJK limieten voor zwemmers BZ&PC

Een aantal zwemmers van BZ&PC wist zich te plaatsen voor de regiokampioenschappen korte baan in Dordrecht. Twee weekenden in 8 zwemsessies kwamen alle afstanden voorbij.




Het eerste weekend (18 en 19 november) waren Laila, Maaike en Bjorn aanwezig. Laila zwom een nette 100m vrije slag. Maaike werd vierde op de 100m rugcrawl, zwom de 200m vrije slag en 50m rugcrawl. In deze spannende sprint finishte Maaike knap tweede.

Bjorn zwom de 50m vrije slag en 400m vrije slag, waar hij vierde werd. Op beide afstanden verbeterde hij zijn persoonlijk record en haalde hiermee twee limieten voor het NJJK in december. Afgelopen weekend waren Maaike en Bjorn weer aanwezig in Dordrecht. Maaike zwom 100m vlinderslag. Op de 50m vrije slag lukte het haar mooi de bronzen medaille te veroveren.

Bjorn mocht dit weekend vijf keer een afstand zwemmen en verbeterde met alles zijn persoonlijk record. Extra blij was hij met zijn tijd op de 200 m vrije slag. Hij zwom deze afstand ruim 2 seconden sneller en hiermee verzekerd hij zichzelf van nog een startbewijs op het NJJK.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank