Pittige bekerloting heren en dames BZ&PC

Zowel de Heren als de Dames van BZ&PC hebben pittig geloot in de ManMeer!-Cup. De ManMeer!-cup, die in het seizoen 2015/2016 nog gewonnen werd door de Heren van BZ&PC, is het officiële bekertoernooi voor niet-eredivisie ploegen. De eerste speelronde zal tijdens het Najaarsmarkt weekend plaatsvinden (16/17 september).




Heren 1 is gekoppeld aan LZ1886 1, de ploeg uit Leiden speelt in dezelfde competitie als de Bodegraafse equipe en is dus aan elkaar gewaagd. LZ zal het dan wel zonder Rory van Amsterdam moeten stellen, de oud Leidenaar keerde deze zomer terug naar BZ&PC. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze wedstrijd op zaterdag 16 september gespeeld worden in Bodegraven.

Heren 2 kwam tegenover UZSC 2 uit de koker, een loodzware opgave voor de ploeg onder leiding van Peter Sterk. UZSC 2 speelt in de reserve eredivisie, waar haar eerste team uitkomt in de eredivisie en afgelopen seizoen voor de derde keer op rij de landstitel won. Heren 2 speelt een uitwedstrijd.

Dames 1 mag het opnemen tegenover VZV 1 uit IJmuiden. Het vlaggenschip speelt in dezelfde competitie (1e klasse bond), nadat BZ&PC vorig seizoen kampioen werd. Met het thuisvoordeel in handen, kijkt de ploeg met vertrouwen uit naar de ontmoeting.
Naar alle waarschijnlijkheid zal deze wedstrijd op zaterdag 16 september gespeeld worden in Bodegraven.

Overzicht 1e ronde ManMeer!-Cup:
Heren 1  – LZ 1886 1 (Leiden)
UZSC 2- Heren 2 (Utrecht) 
Dames 1 – VZV 1 (IJmuiden) 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank