Sterke seizoensopening Tristan Kroone

Afgelopen zondag heeft Tristan Kroone in een veld van 14 deelnemers een mooie 2e plaats behaald bij de SHW-Kartfestival Wintercup. Voor de de 11-jarige kartcoureur uit Bodegraven was het de 1e race in de Junioren klasse. Afgelopen seizoen reed hij nog in de mini-junioren klasse waar gereden wordt met een 60cc motor. Nu rijdt hij met een 125cc motor waar topsnelheden van 130 km bereikt kunnen worden.




Afgelopen periode heeft Tristan veel getraind om te wennen aan de nieuwe kart. Fysiek is het allemaal een stuk zwaarder. De trainingen bij Mark Vreeman personal training en Bodegraven Boxing Club hebben er voor gezorgd dat hij fit aan het nieuwe seizoen is begonnen. Afgelopen zondag verliep de kwalificatietraining perfect en mocht hij in race 1 van P2 starten. Het was bijzonder spannend en na mooie gevechten met zijn tegenstanders finishte Tristan op P2. Race 2 was eigenlijk een kopie van race 1. De nummer 1 had een gaatje geslagen en daarna was het een mooie strijd voor P2 welke Tristan uiteindelijk voor zich opeiste. Deze resultaten waten goed voor een 2e plaatst in het dagklassement.

 Op 10 maart staat de volgende race op het programma voor het GK-4 kampioenschap en een week later een race voor het Benelux kampioenschap. Hier staat de Europese top aan de start en Tristan kijkt hier dan ook al naar uit om hieraan deel te gaan nemen.

Sponsoring

De sponsoring voor het seizoen 2019 is nog niet helemaal rond. Tristan hoopt dat zijn goede seizoenstart mensen en bedrijven ervan weet te overtuigen om hem hierbij te ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via facebook https://m.facebook.com/tristankroone

Tristan Kroone wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door Stirlings Oil, SP Tools Europe, PdB Racing, Ringelberg Autoverhuur, Van Ettikhoven Grondverzet en transport, Faber autoservice, BG Tuning en Tristan’s club van 50.

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank