Super Saturday bij BZ&PC

Aanstaande zaterdag is het ‘Super Saturday’ in Bodegraven. Voor het eerst in de competitie spelen zowel Heren 1, Heren 2, Heren 3 als Dames 1 thuis. Vooral voor Heren 1 en Dames 1 staat er veel op het spel, aanhaken of afhaken, erop of eronder.




Heren 1 neemt het op tegen titelfavoriet ZV Haerlem, de ploeg die vorig jaar degradeerde uit de 1e klasse. Jarenlang had BZ&PC een kluif aan de Haarlemse equipe, waar ook Pim Cluistra nog furore heeft gemaakt. Gelukkig beschikt BZ&PC nu over deze goaltjesdief en is de ploeg klaargestoomd voor dé wedstrijd van het seizoen. BZ&PC en ZV Haerlem zullen naar alle verwachting gaan uitmaken wie er promoveert naar het een-na-hoogste niveau. Kortom: Wie zaterdag wint, zet een grote stap richting de schaal. De formatie onder leiding van Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsma kent nog enkele twijfelgevallen (blessures), maar zal er alles aan doen om De Kuil te laten kolken.

Dames 1 speelt tegen ZVVS Vlaardingen, een bekende en zeker voor Nicole Fransen. Nicole kwam het afgelopen seizoen over van Vlaardingen en weet hoe BZ&PC ten strijde zal moeten trekken om de 4e plaats te bemachtigen. De 4e plaats wordt nu bezet voor ZVVS, gevolgd door onze dames. De winnaar van dit duel maakt zich (voorlopig) los. De tegenstander van de avond kende een slechte seizoensstart met een verlies tegen SWOL. Met een nipte overwinning op Dordrecht en Njord (onderste), kunnen onze Dames weer voor een verrassing zorgen. Een spannende strijd dus. 

Zaterdag zal er eveneens een speciaal sponsorprogramma zijn. Dames 1 zal beginnen rond 19:30 uur, Heren 1 speelt aansluitend om 20:45 uur. 

Bron: BZ&PC

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank