150.000ste bezoeker bij Zwembad de Kuil!

Vandaag, op 8 december 2015, werd de 150.000ste bezoeker van het jaar verwelkomd in zwembad De Kuil in Bodegraven: Miriam Timmermans. Zij ontving bloemen en felicitaties van Piet Kruit, bedrijfsleider van Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven (SBAB).
Verrassing
Miriam Timmermans wilde vanmiddag om 12.00 uur gaan zwemmen. Na haar zwangerschap was ze vorige week weer begonnen met sporten: “Ik was blij verrast toen Piet Kruit me opeens feliciteerde met een grote bos bloemen!” Als 150.000ste bezoekster krijgt mevrouw Timmermans een zomerabonnement 2016 voor zwembad De Kuil. Piet Kruit gaf dit namens de SBAB, de organisatie die zorgt voor het beheer van het zwembad.

Het belangrijkste pluspunt van dit zwembad vindt mevrouw Timmermans de brede openingstijden.

Een gezonde sport
Piet Kruit is trots op de hoeveelheid zwemmers: “zwemmen is goed voor de gezondheid. Het is goed voor je hart, je energieniveau en de bloedcirculatie.” Wethouder Dirk-Jan Knol, die binnensport in zijn portefeuille heeft, is het hier mee eens. “Zwembad De Kuil is een belangrijke voorziening in onze gemeente. Het is bovendien één van de weinige zwembaden in Nederland met een groot vijftig meter bad,” aldus de wethouder.

Zwembad De Kuil

Het zwembad is in 2011 uitgebreid met een sporthal waar verschillende sportverenigingen sporten. In het zwembad worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast het vrijzwemmen en banenzwemmen zijn er ook diverse activiteiten.  Bovendien worden hier ook zwemlessen gegeven voor kinderen

DSCN1701

Op de foto v.l.n.r. Piet Kruit (directeur SBAB), Miriam Timmermans en Dirk Jan Knol (o.a. wethouder Binnensport).

Het zwembad is in 2011 uitgebreid met een sporthal waar verschillende sportverenigingen sporten. In het zwembad worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Naast het vrijzwemmen en banenzwemmen zijn er ook verschillende aqua activiteiten, zoals aquazumba, aquajogging, aquaspinning, aquahealth en aquavaria. Tevens worden hier ook zwemlessen gegeven voor kinderen. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken van de SBAB: www.sbab.nl

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie