23e Kapellenfestival Kakofonie

Op zaterdagavond 23 januari barst zalencentrum De Brug traditiegetrouw weer uit haar muzikale voegen, want dan vindt voor de 23e keer het jaarlijks terugkerende kapellenfestival Kakofonie plaats in Reeuwijk. Met feestorkesten die van heinde en verre naar Reeuwijk komen om hun muzikale kunnen te tonen wordt Kakofonie ook dit jaar weer een geweldig muzikaal festijn, waar men kan genieten van de muziek, de gezelligheid en de sfeer die bij dit festival hoog in het vaandel staan.
Dit jaar met als deelnemer natuurlijk Hofkapel Nooit Gedagt uit Woudrichem die vorig jaar de wisseltrofee De Kakofoon mee naar huis nam. En met trots presenteren we ook maar liefst vier nieuwe orkesten op Kakofonie: Ut Kaaiendonks Kapelleke d’Askruizen uit Breda, De Flierefluiters uit Sassenheim, Keep-on-Smiling uit Delft en Dweilorkest De Speeldozen uit Woerden.
Maar natuurlijk zijn er ook weer bekende deelnemers uit voorgaande jaren èn ook de regionale kapellen de Goudse Waaghalzen en de Blaaskaken en Baggerbeugels uit Boskoop zijn weer van de partij. Een bont muzikaal gezelschap dat garant staat voor een fantastische feestavond.
Jaarlijks kent Kakofonie ook een goed doel, dat kan rekenen op een bijdrage van Kakofonie.
Dit jaar komt het batig saldo ten goede aan Carnavalsvereniging De IJsselstampers, een vereniging voor mensen met een verstandelijke beperking, die dit jaar 44 jaar bestaat (in carnavalstermen is 4×11 een jubileumjaar). Zij hebben de grote wens om voor dit jubileumjaar hun oude carnavalskielen te vervangen. Een doel dat goed past in de reeks van bestemmingen met een sociale achtergrond, die Kakofonie in de loop der jaren heeft gesteund. 
Kom dus op 23 januari naar Zalencentrum De Brug in Reeuwijk en geniet een hele avond lang op twee podia van het enthousiasme, de spontaniteit, maar vooral de muziek van een keur aan Nederlandse feestorkesten. Kom dus luisteren, kijken en meedoen, tijdens een heel gezellig avondje uit bij Kakofonie.
De zaal is open vanaf 19.00 uur. Aanvang van het festival is om 20.00 uur.
Toegangsbewijzen kosten slechts 7,50 Euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen en natuurlijk op 23 januari aan de zaal.
Meer informatie over het festival kunt u vinden op de website www.kapellenfestival.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/kapellenfestival.
Kako
 
De voorverkoopadressen zijn:
Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk
Duijvendijk Wonen, Lange Tiendeweg 66, Gouda
VNG Systems, Bosweg 81, Gouda
Ingestuurd bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie