27- jarige Bodegraver aangehouden in Woerden

Woerden – Zaterdagmiddag 24 oktober kon een verkeersregelaar op het Rietveld nog net opzij springen toen een automobilist haar stopteken negeerde. De automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd aangehouden.
Rond 16.30 uur was een verkeersregelaar aan het werk op het Rietveld. De weg was afgesloten, omdat er geasfalteerd werd. Ze zag een auto aan komen rijden uit de richting van Woerden en gaf de bestuurder een stopteken. Die negeerde dit echter en de verkeersregelaar kon nog net op tijd opzij springen. Iets verderop moest de automobilist wel stoppen, omdat hij niet verder kon. Hij keerde en reed terug. De verkeersregelaar had de weg afgezet met hekken en wilde de automobilist aanspreken, ze rook daarbij dat hij alcohol gedronken had. De automobilist keerde echter weer en reed wederom naar het afgesloten gedeelte. Daar blokkeerde collega’s van de verkeersregelaar de weg en de politie werd gebeld.
De automobilist, een 27-jarige man uit Bodegraven, was inmiddels in slaap gevallen in zijn auto. Agenten kregen de man niet wakker en lieten hem nakijken door ambulancepersoneel. Daarna kon hij mee naar het politiebureau. Bij een blaastest bleek dat hij bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken (1074 ug/l). Hij zit vast, zijn rijbewijs werd ingenomen.

Bron: Politie.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie