Aqua HIIT de hele maand maart gratis!

Vanaf maart wordt er een nieuwe activiteit gegeven in het zwembad van Sportcentrum de Kuil: Aqua HIIT. Om kennis te maken met deze nieuwe bewegingsvorm mag je de hele maand maart gratis meedoen.
Aqua HIIT is een interval training wat in het water wordt uitgevoerd. HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is een ideale manier van bewegen voor mensen die graag willen, maar wegens tijdgebrek vaak niet kunnen. Aqua HIIT duurt namelijk nog geen 30 minuten, maar is toch effectief voor het opbouwen van uithoudingsvermogen én zorgt voor veel vetverbranding! Doordat de training een intervalkarakter kent, is er ook ruimte voor rust. Dat betekent dat je meerdere malen per training in staat wordt gesteld om alles, maar dan ook alles, te geven wat je in je hebt. Voor vrouwen is het dragen van een badpak aangeraden. De tijden waarop de lessen gegeven worden zijn ideaal voor ouders met hun kind op zwemles, maar volwassenen zonder een kind op zwemles zijn natuurlijk ook van harte welkom.

 

Aqua HIIT wordt gegeven op dinsdag van 16:35 – 17:05 uur en vrijdag van 15:20 – 15:50 uur. Je dient je van te voren aan te melden voor deze activiteit. Voor meer informatie over Aqua HIIT kun je terecht op www.sbab.nl.

Aqua HIIT

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie