IMG_0199

Bekerfinale lonkt voor BZ&PC

In de reguliere competitie vallen de resultaten nog tegen, maar in de bekercompetitie gaat het uitstekend met de heren van BZ&PC. Dankzij een 22-8 zege op De Dolfijn, plaatsten de Bodegravers zich afgelopen zaterdag voor de halve finale van de Man Meer Cup.
De Amsterdamse tweedeklasser hoopte op een stuntje en was al twee uur voor het begin van de cupkraker aanwezig in zwembad De Kuil. Maar de Bodegraafse gastheer boorde die hoop direct na het eerste fluitsignaal de grond in. BZ&PC startte in een ouderwets volgepakte De Kuil met een felle pressing en leidde na een periode al met 7-1.

Na de tweede periode was het krachtsverschil tussen de eerste- en tweedeklasser meer dan duidelijk: 13-3. Coach Jary Göbel hield zijn mannen in de derde en vierde periode scherp met snelle wissels, zodat het tempo hoog bleef en de monsterscore kon worden bereikt. De tegenstander in de halve finale wordt maandagochtend bekend. Dan liggen ZV de Zaan, Katwijk en de winnaar van Brandenburg-De Ham [zondagavond] eveneens in de kokertjes voor de loting.

IMG_0199

Door: Rogier van Veen
Foto: Erwin KorevaarThere are no comments

Add yours

X