KPJ

Boerenbruiloft bij KPJ Bodegraven

Op zaterdag 28 november vindt er een heuse boerenbruiloft plaats bij KPJ Bodegraven! Jij kan erbij zijn.
Boerenbruiloft?
Wat is een boerenbruiloft, horen wij u al denken. We zullen het kort proberen uit te leggen.
Vanwege het 65-jarig bestaan van KPJ Bodegraven organiseert de lustrumcommissie dit jaar de boerenbruiloft. Leden konden zich daarvoor opgeven. De lustrumcommissie heeft verschillende rollen uitgeschreven (bruid, bruidegom, vader, moeder, familie, etc.). Iedereen die zich heeft opgegeven heeft een bepaalde rol gekregen, maar iedereen moet dit strikt geheim houden. De bruidegom weet dus niet wie de bruid is en andersom, maar ook wie zijn vader/moeder is, enzovoorts. Pas bij de bruiloft zelf kan men van elkaar zien welke rol iedereen heeft. De bruid ziet haar aanstaande man dus ook pas op de bruiloft zelf.

De boerenbruiloft bij KPJ Bodegraven heeft dit jaar een jaren ’50 thema; alle leden zullen dus in die stijl gekleed zijn en de locatie zal ook zo aangekleed worden. Bij de trouwceremonie zal het boerenechtpaar in de onecht verbonden worden door (de echte) Burgemeester Van der Kamp.

Wat, wanneer, waar?
De KPJ Boerenbruiloft gaat plaatsvinden op zaterdag 28 november 2015 in de aula van de Willibrordschool, Dronenplein 1A te Bodegraven. Het is alleen niet openbaar toegankelijk, alleen als mensen zich van tevoren hadden opgegeven.
Persbericht: KPJThere are no comments

Add yours

X