Burgemeester Van der Kamp onthult plaquette Excellente School ’t Vogelnest

OBS ’t Vogelnest proostte vanmorgen samen met burgemeester Christiaan van der Kamp en wethouder Jan Leendert van den Heuvel op het predicaat Excellente school, dat de school voor de periode 2015-2017 wederom mag voeren. De burgemeester benadrukte hoe bijzonder deze titel is en dat hij trots is dat ’t Vogelnest het predicaat mag voeren. Hij sprak de hoop uit dat dit veel ouders en kinderen binnen en buiten de gemeente Reeuwijk-Bodegraven mag uitnodigen om bij ’t Vogelnest te komen kijken.
Imane, winnares van de regionale voorleeswedstrijd 2015, en leerlinge van groep 8, mocht de burgemeester en wethouder verrassen door uit een doos te springen. Dit was dezelfde doos waarmee de Onderwijsinspectie aan de school bekend maakte dat ze zich weer excellente school mocht noemen. Ook las Imane nog een korte speech voor waarin ze, net als de burgemeester, aangaf trots te zijn op de school en haar juffen en meester. Ze vindt het predicaat echt verdiend omdat er door iedereen zo hard gewerkt wordt op ’t Vogelnest.

De leerlingen begonnen de schooldag vervolgens met (kinder)champagne en een toost van de burgemeester en natuurlijk werd ook onderling geproost. Weer terug in de klas wachtte heerlijke slagroomtaart. Met recht een feestelijke opening van de dag. De burgemeester bleef ook voor een stuk taart en koffie en heeft nog lang nagepraat met enkele betrokken ouders, terwijl de leerlingen inmiddels alweer druk aan de slag waren.

onthulling1

proost5

toespraak5

Ingestuurd bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie