D66 Bodegraven-Reeuwijk organiseert tweede verantwoordingsavond

Op donderdag 10 maart 2016 legt de fractie van D66 verantwoording af over het tweede jaar in de gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk. Deze bijeenkomst is voor iedereen (gratis) toegankelijk, vindt plaats in de Herenzaal van Bij Everts in Bodegraven en begint om 20.00 uur.
Een jaarlijkse verantwoordingsdag was in 2014 een verkiezingsbelofte. Na het grote succes van vorig jaar wordt de bijeenkomst nu dus al voor de tweede keer georganiseerd. Raadsleden Elly de Vries en Meike van der Valk vertellen wat ze de afgelopen tijd gedaan hebben en waarom. De rol van D66 bij het open houden van zwembad de Fuut komt daarbij zeker aan de orde. Daarnaast komen uiteraard de D66-standpunten over vluchtelingen en de gemeente financiën aan de orde.

In het tweede deel van de avond gaat de fractie, samen met steunfractieleden Remco Buis en Martijn Barnas, graag in gesprek met de aanwezige (D66) kiezers om te horen welke onderwerpen belangrijk zijn voor het komende jaar in Bodegraven-Reeuwijk en wat de rol van de D66-fractie daarbij kan zijn.

dbb

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie