Erkend Talent is op zoek naar een websitebeheerder

Stichting Erkend Talent is op zoek naar een websitebeheerder voor de website www.erkendtalent.nl. We zoeken iemand, die goed is in het onderhouden van websites. Het up to date houden van een website is voor organisaties heel belangrijk. Oud nieuws is geen nieuws. En geen nieuws, is niet interessant. Stichting Erkend talent is een kleine vrijwilligerscentrale die met de inzet van vrijwilligers veel kan/wil bereiken. Voor het bijhouden van de website zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met goede kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met websites. Je kunt websites aanpassen en ondersteuning bieden op dit gebied. Ook zouden wij graag zien dat de vrijwilliger zich bezig gaat houden met de content (inhoud), dat betekent het zoeken en plaatsen van relevante artikelen, nieuwsfeiten en actuele vrijwilligersvacatures.
Enige communicatieve vaardigheden zijn wel gewenst. En eigen inbreng wordt op prijs gesteld. De werkzaamheden kunnen vanuit huis en op wisselende tijdstippen plaats vinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Lidewij van Roon, consulent Stichting Erkend talent, via telefoonnummer (0172) 614 500 of via email info@erkendtalent.nl

Door: Lidewij van Roon

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie