Esto wint met 3-0 van VV Bodegraven

De derby tussen Esto en VV Bodegraven is vanmiddag geëindigd in een 3-0 overwinning voor de thuisploeg. In de eerste helft kwam Esto door een fraaie treffer van Wouter Jan Bos op 1-0. Onder toeziend oog van honderden supporters was het niet bepaald een sprankelende wedstrijd. Wel zat de spanning er behoorlijk in. In de eerste helft vielen er dan ook al vier gele kaarten.

Toen de tweede helft nog maar 10 minuten bezig was, kreeg Tony Rietveld een rode kaart voor natrappen. De aanvoerder van Bodegraven ging gedesillusioneerd richting de kant. Hierna kreeg VV Bodegraven nog een rode kaart voor een overtreding, Mo Laaouar mocht ook gaan douchen. Esto profiteerde van de overtal situatie en Jordy Romijn scoorde de 2-0. De pijn werd nog groter bij de uitploeg, toen Frank Veelenturf zijn tweede gele kaart kreeg voor een schwalbe in de ogen van de scheidsrechter. Bodegraven probeerde de wedstrijd met 8 man rustig uit te spelen, maar kreeg nog een tegendoelpunt te verwerken, die werd gemaakt door Robin Groenendijk. De scheidsrechter floot direct na 90 minuten af en zo wist Esto de derby met 3-0 te winnen.