Fortuinlijk Rohda’76 wint royaal

Door een gelukkige 0-3 overwinning bij WDS heeft Rohda’76 weer zicht op de middenmoot. Waar in de laatste weken het geluk net iets harder liep, had Rohda’76 in Driebruggen bepaald geen reden tot klagen. In de eerste helft heerste de thuisclub. Die had ook de beste kansen, maar de treffer viel aan de andere kant. Die kwam van de voet van Dick van Dam. De linkspoot hielp zijn elftal met een diagonale knal aan de leiding, 0-1. ,,Dat was op dat moment best geflatteerd,’’ meende Esli Westmaas. De middenvelder tekende in de tweede helft hoogstpersoonlijk voor de 0-2. ,,Toen was het over met WDS. Bovendien waren wij conditioneel veel sterker,’’ vatte Westmaas het kantelpunt in de wedstrijd samen. Tot slot zorgde Tom Kleuver er voor dat het wedstrijdformulier met een 0-3 eindstand richting Zeist ging.

Aankomende zaterdag komt Rohda’76 niet in actie. Een week later – op 28 november – ontvangen de Bodegravers Hazerswoudse Boys. Die ploeg staat gelijk in punten met Rohda’76.