Film: De Reünie in het Evertshuis

Woensdag 27 januari staat de thriller De Reünie geprogrammeerd in het Evertshuis. Het is de verfilming van het boek De Reünie geschreven door Simone van der Vlugt.
Het verhaal gaat over een 35-jarige vrouw, Sabine Kroese, die na een burn-out terugkeert op haar werk. Al bij aanvang blijkt dat ze daar niet langer op haar plaats is. Ze heeft er geen vrienden meer en haar chef behandelt haar allesbehalve correct. Maar dan ontmoet ze de knappe Olaf van Oirschot, een man die ze zich herinnert van haar tienerjaren. Sneller dan ze zelf wil toegeven, begint ze iets voor hem te voelen. Sabine probeert haar leven weer op te pakken, maar een aankondiging van een middelbare schoolreünie zet haar leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle.

Woensdag 27 januari. Aanvang 20.30 uur. Kaarten à € 8,50 (incl. pauzeconsumptie) via http://www.evertshuis.nl/film-de-reunie of theaterkassa (0172-618484), Julianastraat 4, Bodegraven.

reunie-thekla-reuten

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie