Familie Zwanenburg

Formido Bodegraven viert 35-jarig jubileum

Bodegraven, december 2015 – Vanaf donderdag 17 december a.s. viert Formido Bodegraven haar 35-jarige jubileum en zal dat 3 dagen lang vieren met spectaculaire aanbiedingen en op vrijdagavond (18.00 – 21.00 uur) 18 december zelfs 25% korting* op vrijwel al de aankopen!
Formido Bodegraven staat al 35 jaar klaar op het gebied van klussen in en rond je huis en tuin. En sinds 2011, na de verhuizing naar Rijnhoek Plaza, ook nog steeds het adres voor al je huishoud- en cadeauartikelen en natuurlijk je speelgoed.

Ons personeel maakt het verschil

Vanzelfsprekend staat onze klant al 35 jaar lang centraal, we bieden hem/haar veel toegevoegde waarde in de vorm van inspiratie, service, advies en een uiterst klantvriendelijke benadering. Onze missie is een winkel neer te zetten die uitnodigt tot winkelen, inspireert door winkelbeleving en waar de consument veel toegevoegde waarde ervaart door inspiratie, gedegen advies en uiteraard de mogelijkheid vele klussen te laten doen door onze vakmensen.

Formido deco bouwmarkt concept

Formido in Rijnhoek Plaza is een ruim 4.000 vierkante meter bouwmarkt die is ingericht volgens de Formido-decoformule. Dit houdt in: licht, ruim, vrouwvriendelijk en behalve het uitgebreide bouwmarktassortiment ook gericht op decoratieve artikelen. Een groot deel van de winkelruimte wordt gegeven aan decoratieve assortimenten. Let wel, naast de decoratieve assortimenten bieden we uiteraard ook een brede en uitgekiende range constructieve materialen, zodat de klant ook voor de grotere klus bij ons aan het juiste adres is. Hiernaast weten ze zich al sinds jaar en dag duidelijk te onderscheiden ten opzichte van de andere bouwmarkten met een ruimte collectie op het gebied van badkamers en luxe keukens. De Formido deco bouwmarkt is het beste adres voor klussen en decoreren in Bodegraven en omgeving.

Jubileumactie

Van donderdag 17 december t/m zaterdag 19 december vieren wij daarom ons feest met onze klanten en trakteren daarom op 3 dagen met 25% korting op 1 artikel naar keuze en op 18 december hebben wij een verjaardagskoopavond in kerstsfeer met 25% korting bijna alle aankopen. Tijdens deze koopavond word je verwelkomt met een drankje en geniet van je optreden van het Dickens-koor ‘Joyful Carolsingers’. En maakt iedere betalende klant kans op een Stanley-prijzenpakket t.w.v. €1000.-

Naast deze kortingsacties hebben wij ook een aantal verjaardag aanbiedingen geselecteerd met verrassend lage prijzen.

Kortom heel Bodegraven en omstreken viert ons 35-jarig bestaan met ons mee!

Op naar de volgende 35 jaar!

Tot ziens op ons verjaardagsfeestje

Patrick en Maykel Zwanenburg, eigenaren van Formido Bodegraven.

 

formido bodegraven oud

Het oude pand van Formido waar het begonnen is.

facebook_stanley

Stanley-prijzenpakket t.w.v. €1000.-

 

636-900

635-9000-flyer2

Advertorial

 

There are no comments

Add yours

X