Gemeente vraagt om spullen voor de vluchtelingen

Na een zeer rustige nacht verloopt alles uitstekend in Reeuwijk. Vrijwilligers zijn druk in de weer. Gisteravond kwam de tweede bus aan met vluchtelingen in Reeuwijk. Zo zoeken ze de rust op en blijven binnen en een aantal zijn gaan voetballen bij CVC Reeuwijk.
Zojuist is bekend geworden dat maandagavond om 20.00 uur de voetbalwedstrijd Nederland-Syrië wordt gespeeld! Welkom zijn: scheenbeschermers en voetbalschoenen maat 41-46. En natuurlijk toeschouwers, staat te lezen op Facebook.

De andere vermaken zich binnen of liggen te slapen.

De spullen en goederen blijven maar binnen stromen. De gemeente is op zoek naar herenspijkerbroeken (niet te groot), heren sneakers maat 41 tot 43 en herenondergoed.

Nog andere oproepen van de gemeente: “Ook zoeken we op dit moment naar manieren om de vluchtelingen overdag bezig te houden. Welke kanjer heeft nog een ongebruikte tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel of bijvoorbeeld biljarttafel staan en wil deze doneren”?

Wie heeft er nog een stapel notitieblokjes en pennen liggen die hij/zij wil doneren? De notitieblokjes en pennen mogen afgegeven worden bij de tent naast de meerkoet.

Blog van gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Zaterdag 24 oktober – 09:41

Hoe komen vluchtelingen eigenlijk in Nederland terecht? Nu.nl heeft een overzicht gemaakt van de belangrijkste vluchtroutes vanuit onder meer Syrië en Irak.

Vrijdag 23 oktober – 19:33

We zijn nu ook op zoek naar herenschoenen in de maat 43/44. Ook zou het fantastisch zijn als mensen spelletjes, kaarten en gezelschapspellen over hebben en langs willen brengen!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie