boek2

Gezellige drukte kinderboekenmarkt De Regenboog

Eén van de activiteiten, die de Reeuwijkse basisschool De Regenboog heeft georganiseerd ter gelegenheid van de landelijke kinderboekenweek was een kinderboekenmarkt. Leerlingen van groep 5 t/m 8 boden hun eigen boeken, die ze inmiddels uitgelezen hadden of te groot voor zijn te koop aan. Voor klasgenoten en vooral ook de leerlingen van groep 1 t/m 4 waren er aantrekkelijke koopjes te halen.
Er bleken echte ondernemers te zitten tussen de leerlingen van de bovenbouw. Een mooi praatje bij een boek, heuse aanbiedingen en natuurlijk heel zakelijk de centen tellen. Want ja, die konden weer gebruikt worden om zelf een mooi boek uit te zoeken bij Veldboeket Lektuur B.V. uit Numansdorp. Dit bedrijf was aanwezig met een uitgebreid assortiment kinderboeken voor aantrekkelijke prijzen.

Voor het team van De Regenboog was het een dubbel geslaagde activiteit. Kinderen worden met hun nieuwe aanwinsten weer extra gestimuleerd om te lezen en de oudere leerlingen konden in een veilige omgeving leren “zaken” te doen en met geld te onderhandelen.

boek3

boek2

boek1

Door: Nel van Galen

There are no comments

Add yours

X