Gratis controle fietsverlichting in Bodegraven-Reeuwijk

Alle rijwielhandelaren in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk CONTROLEREN EN REPAREREN OP ZATERDAG 7 NOVEMBER GRATIS UW FIETSVERLICHTING. Alleen de materialen dient u te betalen. Het arbeidsloon wordt niet in rekening gebracht. In de week van maandag 9 november tot en met zaterdag 14 november geven de rijwielhandelaren 10% korting op reparatie- en materiaalkosten. Als het langer donker is, is het belangrijk dat de verlichting op de fiets het doet. Fietsen in het donker zonder licht en geen goede reflectoren op de fiets is immers gevaarlijk en het laat andere weggebruikers schrikken. Bovendien kun je er een boete van  maximaal € 55,– voor krijgen.
De fietsverlichtingsactie is een initiatief van de fietsenwinkels: Fietspad Tweewielers, Noordstraat 34 in Bodegraven, Jan Willem Bodegraven, Kerkstraat 53 in Bodegraven, Veelenturf Tweewielers, Oud Bodegraafseweg 14 in Bodegraven, Bike Totaal Nomen Tweewielers in Reeuwijk en De Bruin 2Wielers in Waarder in samenwerking met de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, de politie en Veilig Verkeer Nederland afdeling Bodegraven-Reeuwijk en de Fietsersbond Alphen aan den Rijn e.o.
Ook op de basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt aandacht besteed aan het belang van goed werkende fietsverlichting en van de juiste reflectiematerialen op de fiets.
De fietsverlichtingsactie in Bodegraven-Reeuwijk is onderdeel van een regionale campagne fietsverlichting. Meer informatie over de regionale campagne en over fietsverlichting en reflectiematerialen vindt u op website van de fietsersbond Alphen aan den Rijn en omgeving www.fietsersbond.nl/alphenaandenrijn
Deelnemende rijwielhandelaren in de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk op actiedag 7 november en actieweek van 9 t/m14 november a.s.o Fietspad Tweewielers, Noordstraat 34, Bodegraven
o Veelenturf Tweewielers, Oud Bodegraafseweg 14, Bodegraven
o Janwillem Bodegraven, Kerkstraat 53, Bodegraven
o Bike Totaal Nomen Tweewielers, Raadhuisweg 29-31, Reeuwijk
o De Bruin 2wielers, De Groendijck 47, Waarder

Advertentie

Geef een reactie