Het grote, gekke voorlees-feest!

Een vrolijke theatervoorstelling over een lege prijzenkast en een gestolen schat….
Liedjes, versjes en verhaaltjes over twee stoute kinderen, over zeven varkens die in een brievenbus wonen, een konijntje met z’n oren in de knoop, en nog veel meer. Maar dat niet alleen… Want wíé is toch die vreemde meneer de Bruin met zijn prijzenkast? En waarom belt de politie tijdens het programma ineens op? Kortom, een afwisselend, gezellig en spannend theater-uurtje

Het schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder kennen we van hun vele liedjes en boeken, die zij op hun naam hebben staan. Op elke basisschool worden de verhalen en versjes voorgelezen en gezongen. Zij weten als geen ander de kinderen voor zich te winnen, maar ook opa’s, oma’s en ouders vallen massaal voor de verhalen. Een unieke gelegenheid om naar het theater te gaan. Ook Sesamstraat gebruikt het materiaal van dit duo. Een feest van herkenning!

Het grote, gekke voorlees-feest is een vrolijk programma van en met de schrijvers van Liselotje, Koning Bobbel, het mannenkoor, de viezerdjes, Pietertje Pet, en heel veel andere figuurtjes voor 4+ kinderen en is te zien op zaterdag 5 maart om 14.00 uur in de theaterzaal van het Evertshuis. Kaarten à € € 9.50 zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Of kijk op www.evertshuis.nl. Meer informatie: 0172-618484.

Grote voorleesboek Foto Tanja Moody (8)

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie