De Zoete Inval tweede van Nederland met gouden ijscreatie!

De reacties en likes stromen binnen op het Facebook-account van De Zoete Inval uit Bodegraven. De ijs en koffiesalon is vandaag tweede geworden van Nederland met de gouden ijscreatie. Daarnaast 8e in het klassement voor de gouden ijsspatel en uiteindelijk de bekroning op al het vakwerk door een nominatie te ontvangen voor: IJssalon van het jaar!
Tijdens de Ijsvak wedstrijden testen ze de deelnemers op hun vakmanschap. Hieronder de beschrijvingen van de wedstrijden.

Achtergrond informatie over gouden ijscreatie

Bij deze wedstrijd staat de bereiding van een ijscreatie centraal. Hierbij wordt ondermeer beoordeeld op bereiding, presentatie en receptuur.
Aan deze wedstrijd kunnen alleen die deelnemers meedoen die werken in een ijssalon in of buiten Nederland waar ambachtelijk ijs wordt gedraaid. De opdracht van De Gouden IJscreatie, is het maken van vier identieke ijscreaties, in zes minuten tijd. In de ijscreaties moeten minimaal drie ijssmaken verwerkt zijn. Eén ijssmaak dient in ieder geval het zelfbereid wedstrijdijs van De Gouden IJsspatel te zijn. Ook voor de andere zelfbereide ijssoorten dient u zelf zorg te dragen.

De Gouden ijsspatel

Bij deze wedstrijd staat de te bereiden ijssmaak centraal. Niet alleen de smaak telt mee in de beoordeling, maar ook de wijze waarop het ijs is bereid.

Algemeen voorwaarden
De vakwedstrijd om “De Gouden IJsspatel” staat open voor iedereen die, binnen of buiten Nederland, werkzaam is in de ambachtelijke ijsbereiding. Landelijk opererende ijsfabrikanten en hun werknemers zijn van deelname uitgesloten.

De IJssalon van het jaar

Om IJssalon van het Jaar te worden, wordt een optelsom gemaakt van de resultaten die deelnemers behaalden bij de Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie. Uit de beste deelnemers worden vijf genomineerden gekozen die meedingen naar de titel IJssalon van het Jaar. Deze genomineerden worden na de prijsuitreiking van de Gouden IJscreatie bekendgemaakt.

Wij feliciteren de ijs- en koffiesalon met dit prachtige resultaat!

Koffie en ijsslon

Foto: Inzet Facebook

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie