Ingezonden brief: Zwembad De Fuut moet blijven!

Er is vanuit een burger initiatief door Dieter Mockelmann en Robin van Galen een document opgesteld, dat alle vijf punten van het commissievoorstel om de de Fuut te sluiten met goede argumenten bekritiseert en voorziet van alternatieven. Dit is naar alle commissie-leden gemaild. Daarnaast is met bijna alle politieke partijen gesproken en sturen de initatiefnemers af op uitstel van het besluit a.s. woensdag.
Mocht dat lukken dan is er tijd gewonnen en kan de SAC (sport advies commissie) aan het werk om alternatieven te verkennen en uit te werken (al dan niet samen met dit burgerinitiatief).
Vandaag staat er een artikel in het AD-Groene Hart en vrijdag a.s. is er een gesprek met de lokale kranten. Belangrijk punt: we moeten ons laten zien! Kom woensdag de 13e om iets voor 20 uur naar het gemeentehuis in Bodegraven, doe 1 zwemvleugel om en laat zien dat wij echt van plan zijn er samen wat van te maken. (Het AD komt foto’s maken).

Het is 2 voor 12! Schuif aan en/of geef het door. Bij deze een poster die je uit kan printen en achter je raam kan hangen of kan meegeven.
Fuut-moet-blijven
Door: M.Rijkenhuizen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie