signi4

Inner Wheel schenkt € 2500 aan Signi zoekhonden

Woensdagavond beleefden de leden van InnerWheel Bodegraven een bijzondere avond tijdens de maandelijkse bijeenkomst. Zij ontvingen Jeanet Kruit , Esther van Neerbos en de zoekhonden van de stichting SIGNI.
Inmiddels heeft de stichting veel naamsbekendheid gekregen. De stichting zet zich in om vermiste personen op te sporen.  Een dierbare persoon die vermist is, is de grootste nachtmerrie voor veel mensen. Maar naast het gemis is dat pas het begin van vaak een lange periode vol problemen.
Esther en Jeanet hebben een dierenartsen praktijk en daarnaast besteden ze alle tijd die ze hebben aan het trainen van honden en opsporen van vermisten zowel in Nederland als in het buitenland, met name in ramp gebieden. De zoekhonden kunnen zowel levende als overleden mensen opsporen en dat is een bijzonder talent. De meeste zoekhonden zijn beperkt tot één van deze handelingen. Daarnaast zijn zij ook vaardig in het opsporen van mensen die te water zijn geraakt, ook nog na een lange tijd. Onlangs spoorden zij iemand op die al jaren vermist werd. Ze zijn begonnen op eigen initiatief hulp te bieden, dat doen ze nog steeds maar tegenwoordig worden ze  o.a. ook door Peter R. de Vries gevraagd bij vermissing van personen.
Stichting SIGNI zoekhonden vraagt geen vergoeding en bekostigt dus alles zelf. Giften zijn natuurlijk zeer welkom. Dankzij de opbrengst van “Tweede Hans” , de winkel die gerund wordt door leden van de serviceclub  InnerWheel , kon er een cheque van € 2500,= aangeboden worden. Meer informatie over de Signi zoekhonden vind u op www.zoekhonden.com. En de goede doelen van de serviceclub InnerWheel kunt u steunen door af en toe wat te kopen in Tweede Hans aan de Brugstraat te Bodegraven.
signi1
signi4
signi2


There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

X