Technofeest in De Zon in Bodegraven

Techno, dat soort avonden waren er nog niet in Bodegraven. Ondanks het feit dat er al jaren bussen vol Bodegraafse feestgangers naar grote techno festivals afreizen, was er nog geen avond in het dorp waar deze groep terecht kon. Tot ongeveer een jaar geleden een aantal vrienden de handen ineen hebben geslagen om een 100% Techno feest in Bodegraven te organiseren met als resultaat: FREQUENCY!
Zaterdag 6 juni Jl. was de 1e editie in jongerencentrum De Zon, en inmiddels maakt de organisatie zich klaar voor een 2e editie tijdens Halloween, op zaterdag 31 oktober.

‘Tijdens de eerste editie was het even aftasten, kijken waar het publiek goed op reageerde en of het überhaupt zou aanslaan!’ vertelt één van de organisatoren; ‘En aanslaan deed het, vraag het de mensen die er bij waren…’ ‘De plannen voor de 2e editie zijn groots en er is we weer een geweldige licht/geluid show aanwezig! Daarbij hebben we een line up waarvan het publiek weer verzekerd is van kwaliteits-techno! We halen twee grote talenten uit Den Haag, een zwaargewicht uit Veenendaal en we vullen het aan met de welbekende Bodegraafse garde en een speciale afsluitende act waarbij nog even alle remmen los gaan.’

De extreem gemotiveerde groep jongens is er klaar voor. FREQUENCY, 31 oktober in de Zon! Wees er vroeg bij, want het belooft weer een geweldige avond te worden! ‘Editie 1 was een opwarmertje..dit keer gaan we er echt voor!’

Locatie: De Zon, Bodegraven

Leeftijd: 18+
Entree: € 5,-

Tijd: 22-00 – 04:00 uur

Voor alle overige informatie, foto’s en video’s van vorige editie en veel opwarmende geluiden, bekijk dan de facebookpagina en meld je aan!

www.facebook.com/frequency0172

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie