Paasworkshop voor Alpe d'HuZes

De Franckenklup doet mee aan de Alpe d’HuZes om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Een van de acties is een bloemenworkshop voor Pasen op maandag 14 maart. Deelnemers aan de workshop maken een paasarangement op een schaal. De workshop wordt gehouden in een grote loods op Meije 25 en mede verzorgd door bloemisterij de Illusie uit Gouda en Femke en Mia Schaap.
De kosten van deze workshop zijn 35 euro p.p. inclusief koffie met iets erbij en een glaasje wijn ter afsluiting. Deelnemers worden tussen 19.30 en 20.00 uur verwacht op Meije 25. Om 20.00 uur start de workshop en rond 22.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een glaasje prosecco. Neem een aardappelschilmesje en snoeischaar mee; alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Draag bovendien warme kleding en schoenen.
Opgeven
Opgeven kan tot 9 maart door te mailen naar miekefrancken_@hotmail.com of bel naar 0172-615854. De betaling dient contant te gebeuren bij aanvang van de workshop.
De Franckenklup
De Franckenklup is een van de teams die op 2 juni meedoet aan de Alpe d’HuZes. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen zij de legendarische Alpe d’Huez om geld op te halen. ,,Wij hebben één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het bevorderen en ondersteunen van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker. Zodat mensen goed, gelukkig en gezond kunnen leven met kanker”, aldus De Franckenklup die bestaat uit broers en zussen. ,,In onze kinderjaren werden wij geconfronteerd met het verlies van onze ouders aan kanker. Op dit moment worden wij als broers en zussen weer geconfronteerd met deze ziekte. Wij willen als familie zo veel mogelijk sponsorgeld ophalen en hebben daar uw hulp voor nodig. Op welke manier dan ook.”
Sponsoren kan door deel te nemen aan activiteiten, zoals de paasworkshop of door te doneren via http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/defranckenklup.
defranckenklup
Ingezonden berichtAdvertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie