Sinterklaasintocht 2015

Op zaterdag 14 november 2015 is het weer zover, sinterklaas zal met zijn hippe pieten een onvergetelijk bezoek brengen aan Bodegraven.
Hij zal feestelijk worden ontvangen door een pietenorkest wat staat te spelen op de brug en dorp.

Naar verwachting vaart hij om 14.00 uur door de sluis waarna hij te paard richting het raadhuisplein gaat om de burgemeester de hand te mogen schudden en zijn intrek te nemen in het sinterklaashuis.

Het sinterklaashuis is net als voorgaande jaren weer in de van Tolstraat waar op vrijdagavond 27 november van 18.30-20.00 uur gelegenheid is om te komen kijken en de sint een handje te schudden en natuurlijk met hem op de foto te gaan. Voor alle kinderen is er iets leekkers verzorgd door de BOV.

In de week voorafgaand aan de intocht zullen er bij de Bodegraafse scholen kleurplaten worden uitgedeeld deze kunnen dan op zaterdag de 14e ingeleverd worden bij de BOV kraam die zal staan op het Raadhuisplein.

Sinterklaas zal uit de mooiste inzendingen 2 gelukkigen kiezen die winnen een echt huisbezoek van Sint en Piet.

Op zaterdag 21 november is het de beurt aan de Vromade waar sint en zijn pieten om 11.00 uur feestelijk worden ontvangen en vertrekken zij rond de klok van 12.00 richting Rijnhoekpaza voor een bezoek aldaar. Om 12.45 zullen er nog een paar zwarte pieten in het sinterklaashuis aanwezig zijn en is het huis open van 12.30-14.00 uur

De sinterklaasintocht wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de BOV samen met Sinterklaas Organisatie Bodegraven. We hopen met elkaar op een leuke en spannende tijd met een fantastische intocht voor alle Bodegraafse kindertjes en hun ouders.

Door: BOV

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie