Nieuwe formatie 'The Acousticials' bij Buren van de Raad

Het was de perfecte invulling van de grijze, regenachtige zondagmiddag. Nieuwe akoestische formatie ‘The Acousticials’ liet voor het eerst van zich horen. Tussen 15:00 en 20:00 uur omlijstten zij de ontspannen sfeer bij Buren van de Raad. De band speelde een aantal sets van steeds een halfuur.
Hoewel de band pas recent is ontstaan en er weinig repetitie aan het optreden vooraf kon gaan, wisten zij het publiek te vermaken en te verrassen met hun nu al veelzijdige repertoire. Met een mix van nieuwe nummers, oude bekenden en veel ‘easy listening’ was er voor ieder wat wils. De vier mannen die The Acousticials vormen, wisten ook hun instrumenten goed op elkaar af te stemmen. De fraaie contrabas en de gespeelde harmonieën gaven een rijke en warme sound aan het optreden.

Ondanks het weer waren er veel mensen afgekomen op het optreden. De bandleden zijn dan ook geen onbekenden; drie van de vier bandleden hebben inmiddels een bekend gezicht door hun samenwerking in vorige formaties ‘Volhardt’ en ‘Waterproof Shampoo’. De mannen bewijzen deze zondagmiddag van alle markten thuis te zijn en moeiteloos een prettig, sfeervol akoestische middag te kunnen bieden.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie