Marcelo Alvarez,  Karita Mattila, George Gagnidze

Tosca, Giacomo Puccini

Een live opgenomen opera in de Stopera te Amsterdam. De uitvoering is in handen van de Nederlandse Opera m.m.v. Koninklijk Concertgebouw Orkest o.l.v. dirigent Riccardo Chailly. Solisten: Bryn Terfel, Catherine Malfitano e.a.
Rome, juni 1800. Een ontsnapte politieke gevangene Angelotti verbergt zich in een kerk. Daar ontmoet hij de schilder Mario Cavaradossi, die hem in zijn eigen huis verstopt. Als in de kerk de waaier van Angelotti’s zuster wordt gevonden, wekt de politiechef Scarpia hiermee de jaloezie op van Cavaradossi’s geliefde Tosca. Hij hoopt niet alleen de ontsnapte Angelotti te vinden, maar ook Tosca in zijn macht te krijgen. Dramatiek en Romantiek vinden elkaar in deze prachtige opera van Giacomo Puccini. Tosca is te zien op vrijdag 20 november om 14.00 uur en om 20.00 uur in het Evertshuis.

Een topproductie van de Ned. Opera met klassieke aankleding. Tosca wordt in het Italiaans gezongen en is NEDERLANDS ondertiteld. De opera wordt kort ingeleid door operaliefhebber R.J.(Rob) Kraaipoel. Kaarten à € 8.50 inclusief pauzeconsumptie zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. www.evertshuis.nl of bel 0172-618484.

Door: EvertshuisThere are no comments

Add yours

X