Video: Woningoverval Lindehof in Bodegraven

Twee onbekende mannen overvielen dinsdag 17 november omstreeks 12.15 uur een 43-jarige vrouw in haar woning aan de Lindehof. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.
Twee mannen stonden bij de woning van de vrouw aan de deur en wisten deze binnen te dringen. Zij bedreigden het slachtoffer en vroegen om geld. Na de overval wisten zij te vluchten op een grijze scooter. Deze is vermoedelijk aangetroffen op de Eiber en van diefstal afkomstig.

Kort na de overval wist het slachtoffer de buren te alarmeren. Deze belden de politie. Agenten namen direct poolshoogte, zij troffen het geschrokken slachtoffer aan en startten direct een onderzoek. Hierbij werd gezocht naar de verdachten, deze zijn niet aangetroffen. Ook zijn forensische experts op de plaats delict geweest om sporen veilig te stellen. Direct na de overval is een Burgernet actie opgestart, ook via Twitter zijn getuigen direct opgeroepen zich te melden.

Signalement van de verdachten

Eén van de mannen was groot, fors droeg een bivakmuts.

De tweede man was een getinte man, met een lang slank postuur, hij had donkere krullen en droeg donkere kleding.

Tips? Bel de politie

Heeft u iets gezien op of rond de woning op de Lindehof? Of heeft u wellicht de twee verdachten op de scooter gezien? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met de politie via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Bron: Politiebericht

overval 1 (1 van 1)

overval 8 (1 van 1)

overval 3 (1 van 1)

overval 6 (1 van 1)

overval 4 (1 van 1)

overval 5 (1 van 1)

Josh-23

Josh-26

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie