VSTS loopt Volleybal Award mis

Volleybalvereniging VSTS is er helaas niet in geslaagd om de Nevobo Volleybal Award 2015 in de wacht te slepen. De Award, die jaarlijks door de Nederlandse Volleybalbond uitgereikt wordt aan een volleybalvereniging wegens buitengewone inspanning op een specifiek thema, stond dit jaar in het teken van ‘Ledenbinding’.
VSTS was één van de drie genomineerde verenigingen. Bij de finale van het Europees Kampioenschap Damesvolleybal op 4 oktober werd de winnende vereniging gepresenteerd. Helaas voor de Bodegraafse vereniging bleek Next Volley Dordrecht als winnaar uit de bus te komen na een beoordeling door een vakjury en een stemronde door het publiek.

Toch kan VSTS met trots terugkijken op de nominatie, die een oorkonde voor de top drie notering opleverde. De afgelopen jaren heeft de vereniging veel geinvesteerd in ledenbinding. Dit wordt gedaan door veel aandacht te geven aan de balans tussen prestatie en gezelligheid met als kernwaarden ‘sportiviteit’ en ‘respect’. Dit wordt gedaan door een intensieve begeleiding van spelers, trainers, coaches en scheidsrechters, maar ook door trajecten voor sportief coachen en door de organisatie van een groot aantal nevenactiviteiten van leden. Deze investering heeft geleid tot een versterking van de verenigingsband en een toename van het aantal leden.

Door: Teun Vink

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie