Willemijn May maakt muzikale reis

Al jarenlang zingt Willemijn. Eerst alleen thuis, toen wat kleine optredens, in een lokaal radiostation, daarna wat grotere gigs, nationale radio, buitenlandse studio’s… Met haar warme stem pakt ze de liefhebbers van mooie songs helemaal in.
De Bodegraafse Willemijn May heeft op jonge leeftijd al een mooie rij optredens op haar cv staan. En dat niet alleen, ook werden haar songs op de nationale radio gespeeld. Ze was te gast bij Giel Beelen, live-radio-optredens volgden daarna. Tot nu toe waren het losse liedjes die singer-songwriter Willemijn May met het juiste gevoel schreef en wist uit te brengen. Natuurlijk was daar wel de droom van ooit een eigen show. Op vrijdag 4 maart is het zover! Wij zijn er als cultureel centrum dan ook trots op dat Willemijn bij ons wil komen zingen. Een thuiswedstrijd voor Willemijn belooft een groot feest te worden.

Haar eerste ‘eigen’ show noemt Willemijn May ‘Road Trip Down South’. De bezoeker wordt tijdens die show getrakteerd op reis door het zuiden van de Verenigde Staten. De jonge Bodegraafse heeft de mooiste klassiekers uitgezocht om te vertolken. Ray Charles, Elvis en Nina Simone maar ook hedendaagse artiesten als Lady Antebellum. Prachtige nummers die perfect passen bij het nieuwe materiaal dat ze samen met haar Engelse team zelf geschreven heeft. Spannend is het allemaal wel. Voor de muzikante dan, de bezoeker hoeft zich geen seconde zorgen te maken. Willemijn is vastbesloten om er een fantastische show van te maken. Haar allereerste, eigen show! En dat op eigen bodem, kan alleen maar een groot succes worden! U kunt erbij zijn: er zijn nog kaarten à € 17.50 inclusief pauze consumptie beschikbaar via www.evertshuis.nl, of aan de theaterkassa, Julianastraat 4 in Bodegraven of via 0172-618484. Wilt u een compleet avondje uit? Dat kan! Speciaal voor de voorstelling van Willemijn May serveren wij een overheerlijk drie gangen diner. Ook hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar.

IMG_6147 copy kopie

Fotograaf: Lieke Alblas.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie