Zinloos geweld tegen 12-jarige Bodegraver

Wat een leuk uitstapje met zijn vader en zusje had moeten worden, liep totaal anders gisteravond. In het Tikibad van Duinrell kreeg de 12-jarige Bodegraver een woordenwisseling met een andere leeftijdsgenoot. Hierna vervolgden beiden weer hun eigen weg in het zwemparadijs. Echter was dit van korte duur. De jongen stond even rustig naar zijn zusje in het water te kijken, toen de andere jongen verhaal kwam halen en vanaf de kant een flinke schop tegen de kaak van de Bodegraver gaf, vertelt de aangeslagen moeder.
Al snel ging de bewaking achter de jongen aan en werd de politie gewaarschuwd. Na het aanhouden van de jonge knaap, werd deze meegenomen naar het politiebureau. Hij mocht de afgelopen nacht daar blijven.

Medewerkers van het Tikibad in Wassenaar hebben de 12-jarige Bodegraver goed verzorgd, totdat de ambulance arriveerde en hem meenam naar het LUMC in Leiden.

De moeder wil met dit bericht op Rebonieuws.nl duidelijk maken dat zinloos geweld moet stoppen. “We moesten hem om de twee uur wakker maken. Hij heeft veel hoofdpijn en is vaak misselijk. Door zijn jonge leeftijd wordt hij doorverwezen naar de kaakchirurg. Zijn mond ligt open, mede door zijn slotjes. Hij heeft een scheur in zijn bovenkaak. Hij moet de komende vier weken rustig aandoen en gepureerd eten”, aldus de moeder.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie