griffioenlding1

50 jarig dienstverband van Leo Stougie bij Griffioen Transport BV

Het is 1 juli 1971 een stille jongen van 15 gaat werken als bijrijder bij Gebr. Griffioen BV. Het is het jaar van de eerste auto op de maan. Snel leert hij wat het vervoeren van piano’s orgels en vleugels inhoud. De hele Piano wereld kent Leo en andersom. In deze periode heeft Leo veel verschillende werkzaamheden gedaan, leveringen bij alle grote concertzalen, bij bekende Nederlanders, bij alle pianowinkels in Nederland, zelfs kaasboxen kwamen voorbij, apothekerskasten, een overvloed aan bureaustoelen en kantoor meubilair en natuurlijk alle instrumenten die Leo bij particuliere klanten heeft gebracht al dan niet naar boven over de trap. In deze 50 jaar heeft Leo ook een groot gedeelte van de huidige chauffeurs van Griffioen Transport BV opgeleid, van stagiaires van de Vakopleiding Transport en Logistiek tot volwaardige chauffeurs.

Nu een halve eeuw, dat is 5 decennia, 50 jaar, 600 maanden, 2609 weken of 18262 dagen verder,  op de dag dat hij in 1971 begon gaat Leo van zijn pensioen genieten.

Langs deze weg feliciteren we Leo met deze mijlpaal. 50 Jaar aaneengesloten in dienst bij dezelfde werkgever is uitzonderlijk.  Bijna nooit hoor of zie dat iemand zolang ergens werkt.  Daarom willen we hier bij stil staan.

Leo, Dank je wel en gefeliciteerd, namens de directie en alle medewerkers van Griffioen Transport BVX