Electro World van Dijk nieuwe naam Radio van Dijk in Reeuwijk

 De elektronicaformules Euronics en Electro World gaan gezamenlijk verder als Electro World. Radio van Dijk wordt hierdoor onderdeel  van de grootste elektronica formule in Nederland. Dit betekent een volledig vernieuwde uitstraling, waarbij de kwaliteiten van deze ondernemer centraal blijven staan. Electro World van Dijk aan de van Heuven Goedhartstraat 35 in Reeuwijk krijgt een geheel nieuw jasje.
“Door deze vernieuwing kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Onze medewerkers zijn erg trots op deze verandering. We heten iedereen van harte welkom in onze vernieuwde winkel”, aldus Hans van Dijk.

“Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen. Binnenkort herkent de klant ons aan het nieuwe Electro World logo met de naam op de gevel van onze winkel, onze auto’s en natuurlijke de folder die u regelmatig in de bus gaat vinden”.

Op zaterdag 2 februari wordt de winkel met de nieuwe uitstraling feestelijk heropend. Daarbij is iedereen van harte welkom. Natuurlijk zijn daar ook bijzondere aanbiedingen bij.  Om 14 uur maken we de heropening officieel door het lint door te knippen. Er staan goodiebags voor onze klanten klaar. (op=op)

Electro World van Dijk in Reeuwijk is gevestigd aan de van Heuven Goedhartstraat 35 in Reeuwijk. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De openingstijden zijn: di-vrij 9.00-18.00 uur
Zaterdag van 9.00-17.00 uur

VIDEO

 X