Schermafbeelding 2022-01-08 om 12.21.30

Gewichtsbeheersing van A tot Z opent praktijk in Bodegraven

Gewichtsbeheersing van A tot Z opent een nieuwe locatie aan het Raadhuisplein 27A in Bodegraven. Naast 10 praktijken in de omgeving van Friesland opent het bedrijf nu zijn 6e afslankpraktijk in het Groene Hart, 2 praktijken in Gouda, 1 in Waddinxveen, 1 in Boskoop en 1 in Reeuwijk (Fokkerstraat 18)

Sinds onze start in 2008 zijn wij hier om jou te helpen om je gezonder, fitter, energieker en slanker te voelen. Met de juiste mindset en kennis van voeding bereik jij jouw streefgewicht én ga je leren hoe je dit gewicht ook kan behouden.

Geheel nieuw in onze begeleiding is de gratis voedingsapp, waarmee je samen met jouw coach een voedingsschema samenstelt, dat volledig flexibel is en tegemoet komt aan jouw doelen. Deze voedingsapp bevat meer dan 1500 recepten, met een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Door rekening te houden met de verdeling van macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren en bereidingstijd, kan je makkelijk keuzes maken.

Mond-tot-mond reclame heeft ons gebracht waar we nu staan. Geen marketingcampagnes of reclame, maar successen van ‘echte’ mensen zijn er verantwoordelijk voor dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar Gewichtsbeheersing van A tot Z. Die successen zijn natuurlijk ook te danken aan de inzet van onze coaches, die werken met passie en liefde voor het vak. De coaches zijn allemaal gediplomeerde gewichtsconsulenten en ervaringsdeskundigen op het gebied van afvallen en weten dan ook precies hoe ze jou kunnen helpen jouw doel te bereiken.

Via de chat of whatsapp, kun je makkelijk contact zoeken met je coach, zodat jouw vragen snel beantwoord worden. Het wekelijkse weegmoment in de praktijk zorgt voor de motivatie en helpt om jouw streefgewicht te behalen.

Heb je overgewicht en twijfel je nog? Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin we alles nog eens duidelijk uitleggen……

Voor Bodegraven: René 06-25082689

Voor Reeuwijk: Sandra 06-23155800

www.gewichtsbeheersingvanatotz.nl

info@gewichtsbeheersingvanatotz.nlX