3c374446-6e63-4964-9fd8-097814be5841

Inge Sluijs uit Bodegraven start Boosting kindercoaches

Mijn naam is Inge Sluijs, ben 22 jaar komt uit Bodegraven en ben sinds kort begonnen met mijn praktijk BOOSTING. Dit is de plek voor kinderen (en hun ouders) die een steuntje in de rug nodig hebben. Soms zitten kinderen net even wat minder lekker in hun vel. Als ouder weet je soms wel waardoor en soms niet. In beide gevallen zijn die kinderen van harte welkom.
Het kan gaan om situaties waarbij kinderen heel vaak heel boos zijn, of kinderen die angstig zijn. Kinderen die hun zelfvertrouwen even kwijt zijn en daardoor onzeker worden, of een slecht zelfbeeld hebben. In al deze gevallen kan het voor kinderen fijn zijn om met iemand te praten die buiten deze situatie staat. Ook voor kinderen die moeite hebben met alle druk die ze ervaren in hun jonge leven maak ik graag tijd. Eigenlijk staat mijn deur dus open voor alle kinderen die net even dat zetje nodig hebben. Ik geef het ze graag.

Op een fijne, relaxte en laagdrempelige manier richt ik mijn coachsessies in. Jij en je kind zijn daarin proactief tijdens het hele traject. Maar enkel en alleen praten is er niet bij. Ik ga lekker met jouw kind aan de slag. Tekenen, knutselen, buiten spelen, theatrale werkvormen, spelletjes spelen, bakken, wandelen met de hond… Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. 

Meer weten?  www.boosting-kindercoaching.nl.X