Martinege0

Nieuw: MOOI By Martine salon uit Bodegraven

In gemeente Bodegraven- Reeuwijk zit sinds kort schoonheidssalon MOOI By Martine die zich richt op huidverbetering en anti-aging. MOOI By Martine gaat verder waar andere salons stoppen.

Na een kuur bereikt u een prachtig resultaat. Als u echt aan huidverbetering wilt werken is het belangrijk om ook de producten aan te schaffen zodat u uw huid kunt voorzien van de juiste percentages werkstoffen. Met ieder huidprobleem bent u van harte welkom en ik kijk graag met u mee hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken. Er zijn verschillende behandelingen te boeken in de salon. Zo werk ik voornamelijk op anti-aging, maar ook iemand met acne, couperose of rosacea kan ik goed helpen. De behandelingen in de salon zijn professionele peelings waar u geen downtime aan ondervindt. Dit wil zeggen dat u niet zal gaan schilferen.

Online advies

Helaas is het in de Corona periode niet mogelijk om langs te komen. Vandaar dat er nu online advies mogelijk is. Stuur dan wat foto’s van uw huid door via info@mooibymartine of stuur een whatsapp bericht naar 0642324527 en ik geef u graag online huidadvies! De producten zijn ook te bestellen via mijn webshop www.mooibymartine.nl

Valentijnscadeau

Tip: Ook leuk om te geven met Valentijnsdag! Binnen Bodegraven-Reeuwijk worden bestellingen gratis bezorgd! Houd de Facebook en Instagram van MOOI By Martine in de gaten om leuke tips en winacties te ontvangen en de meest prachtige resultaten van behandelingen te zien. Om mij te steunen in deze periode zou ik het fantastisch vinden als u mijn Facebook en Instagram pagina een like geeft.

Ik hoop u na de corona graag eens te ontvangen in de salon

 X