Stemmen maar! Wie wint de publieksprijs bij de Sterkste Schakel?

De Sterkste Schakel Verkiezing van 2024 telt dit jaar 3 nominaties van Bodegraafse- en Reeuwijkse gronden. De Sterkste Schakel kent naast de juryprijzen ook nog een Publieksprijs. Iedereen kan één stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Tijdens de finale avond in Hotel Huis ter Duin worden de winnaars bekend gemaakt. Stemmen doe je hier!
Jocotrans/Cooltrust
Jocotrans is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport van levensmiddelen, Cooltrust is gespecialiseerd in de opslag ervan. De combinatie van die twee is sinds kort onder één dak gevestigd in Bodegraven.

B5 Beveiligingstechniek
Van de twee mannen heeft Charl het betere technische inzicht, terwijl Stephan meer van de service en de verkoop is. Na bijna tien jaar zien ze uit naar een verdere doorgroei van het bedrijf. ‘Wij zijn bijna zover dat Charl en ik ons helemaal op advisering en ontwerp kunnen storten, terwijl onze collega’s voor de installatie zorgen.”

JC Intermediair Bureau
JC Intermediair Bureau werkt voor bedrijven in de regio. ‘Daarbij komen wij in alle sectoren van de economie: logistiek, techniek, tuinbouw, productie, dienstverlening. Wij richten ons bij de bedrijven vooral op het vervullen van kantoorfuncties, met profielen van MBO en hoger.

Leuk detail: Onze Isa Smeele mocht eind 2023 de presentatie voor de Aftermovie voor haar rekening nemen.

Bron & meer informatie: Sterkste Schakel Rijnland

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank