Toegankelijk hout-gerelateerd materiaal, advies én maatwerk bij Hoogendoorn Hout Reeuwijk

Materialen, adviezen én maatwerk op professioneel niveau, toegankelijk voor iedereen! Hoogendoorn Hout heeft alle hout-gerelateerde bouwmaterialen en kennis die jij nodig hebt om het ideale plaatje in je hoofd tot leven te wekken. Voor het enthousiaste bedrijf uit Reeuwijk is haast geen plan te gek en zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou gaat om een steiger of een overkapping; met de duurzame materialen van Hoogendoorn Hout ben je verzekerd van een eindresultaat met karakter!
Producten en adviezen

Hoe groot of klein de klus ook is; met de bouwmaterialen van Hoogendoorn Hout haal je alles eruit wat erin zit. Zo kun je onder andere aankloppen voor een breed assortiment aan tuinhout en oeverbescherming. Daarnaast liggen er talloze gereedschappen en bevestigingsmiddelen in de winkel. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos; of je nu de tuin aan wil pakken of een extra ruimte wil creëren in huis. Bij Hoogendoorn Hout vind je de materialen die hiervoor nodig zijn.

Het enthousiaste team denkt mee bij elke stap. Ben jij op zoek naar professioneel advies of wil je wat anders vragen over je project? Dan ben je bij Hoogendoorn Hout aan het juiste adres! Je bent in de winkel van harte welkom om je bouwplannen in detail op tafel te leggen. Alle materialen kunnen uitgebreid worden bekeken en bij wens stelt Hoogendoorn Hout een offerte op.

Maatwerk op elke schaal

Hoogendoorn Hout blijft zich inzetten tot álle puntjes op de i staan. Enkel standaardmaten staan dan ook niet in hun woordenboek. De productiewerkplaats en professionele machines bieden alle ruimte en mogelijkheid tot piekfijn maatwerk. Het ervaren personeel weet daarbij precies welke materialen jij nodig hebt om optimaal te kunnen blijven genieten van jouw project.  Hoogendoorn Hout levert niet alleen aan bedrijven en voor mooie projecten, zoals bijvoorbeeld de kersverse steigers met zitbanken aan de Breevaart in Reeuwijk, maar ook de particulier is welkom bij ons.

 

Duurzaam en sociaal

Hoogendoorn Hout haalt haar materialen voornamelijk uit gecertificeerde of duurzaam beheerde bossen. Hierdoor ben jij verzekerd van verantwoorde producten. Door slechts enkele bomen per hectare te oogsten krijgen de overige bomen extra licht en ruimte waardoor deze kunnen doorgroeien. Deze methode van beperkte kap blijkt zelfs beter te zijn voor het bos dan helemaal niets kappen!

Daarnaast wordt er in hout CO2 opgeslagen. Zolang de CO2 in het hout zit als onderdeel van een boom of toegepast product is het aan de atmosfeer onttrokken. Het is en blijft logischerwijs een natuurproduct. De karakteristieke, natuurlijke uitstraling die daarbij komt kijken is uiteraard ook mooi meegenomen!

Het motto van Hoogendoorn Hout is “met elkaar “. Naast kwaliteit staat de gezellige, warme sfeer uiterst hoog in het vaandel. Wil jij deze sfeer van dichtbij proeven? Hoogendoorn Hout heeft nog wat plekjes over in hun hechte team! Bekijk de vacature hier.

Meer informatie:

https://www.hoogendoornhout.nl

Pascalstraat 4, Reeuwijk

 

 

 

 

Advertentie