6d6361d2-af1e-4161-a689-906952d91a3c

Visgilde van der Toorn heeft lekkerste haring van provincie Zuid-Holland

Tijdens de Visbeurs in Spakenburg  is bekend gemaakt dat Visgilde Teun van der Toorn uit Bodegraven provinciewinnaar is van de Nationale Haringtest 2019. Met deze nummer 1 positie mogen zij stellen dat ze de ‘lekkerste haring van Zuid-Holland hebben. Een uitgebreid consumentenonderzoek, door een onafhankelijk en gecertificeerd onderzoeksbureau, heeft dit resultaat bepaald.
‘Trots op resultaat tijdens Nationale Haringtest’

“Super trots zijn wij op onze prestatie! Met een gemiddeld cijfer van 9,3 gegeven tijdens de finaleronde hebben wij de 1e plaats ‘lekkerste haring van Zuid-Holland behaald. Daar zijn wij echt ontzettend trots op! Een prestatie die wij met ons team hebben geleverd!

Nationale Haringtest

Een belangrijke rol in de beoordeling van deze tweede editie van de Nationale Haringtest was weggelegd voor de consument. In de 1e ronde konden consumenten online de haring van hun visspecialist beoordelen. Per provincie plaatsten maximaal 6 winkels of wagens zich voor de 2e ronde. Daarin heeft gecertificeerd onderzoeksbureau Mobiel Centre op locatie een uitgebreid smaakonderzoek afgenomen onder consumenten. 

Blijf op de hoogte van de Nationale Haringtest en volg deze op facebook via www.facebook.com/nationaleharingtestX