Studenten uit Bodegraven-Reeuwijk verkopen wijnglas accessoires

Begin van het schooljaar in september 2015 zijn zes studenten eigenaar geworden van de Student Company, genaamd Chearms. De club bestaat uit: Marsha den Besten uit Bodegraven (19), Charelle Tol uit Bodegraven (20), Jeffrey Kok uit Reeuwijk (20), Kyra Hillebregt (25) Lex van de Kerkhof (18) en Demi de Jong uit Bodegraven(19). Een Student Company wordt opgericht vanuit school en is onderdeel van Jong Ondernemen.




Chearms is een naam dat is ontstaan uit twee woorden, namelijk: cheers en charms. Vertaling vanuit het Engels betekenen de woorden: proosten en bedels. Wij ontwerpen en produceren namelijk wijnglasaccessoires dat dienen als herkenning en decoratie van het wijnglas (zie bijlage). Ons product bestaat uit 4 ringetjes per set dat door middel van een sluiting om het glaspootje kan worden gedaan. Vervolgens ligt het ringetje te rusten op het voeteinde van het wijnglas.
Het product kost per set van vier ringetjes € 6,00 inclusief btw.

Naast dat, zijn wij ook maatschappelijk verantwoordt bezig. Wij zijn een samenwerking aangegaan met het Nationale Ouderenfonds en doneren € 0,50 per verkochte set. Ons doel is om met onze donatie eenzame ouderen weer een leuke dag te bezorgen en een gevoel van ‘samen zijn’ te geven.”Nee, het was niet verplicht om een goed doel te kiezen, maar het sprak ons zeker aan,” aldus Demi de Jong uit Bodegraven.

Voor meer informatie verwijzen wij jullie door naar www.chearms.nl, of neem een kijkje op onze Facebook pagina ‘Chearms – wijnglas accessoire’


Interesse

Bestellen kan door een mail te sturen naar chearms@outlook.com of een privé berichtje op de Facebookpagina van ‘Chearms – wijnglas accessoire’

Chearms

dream_text_small

vhujvmhjkqaqkqrwe_wweziivuhjt-ajvv6ua1z436e

logo_helptouderen

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie