Ton Kloosterman nieuwe trainer dames BZ&PC

BZ&PC heeft Ton Kloosterman gecontracteerd als trainer voor de damesselectie. Hij volgt Rob van Berkel op die begin 2016 aangegeven heeft dat het tijd was te stoppen.




Na vijf succesvolle jaren bij SG WZC Zoetermeer waarin hij deze ploeg verjongt heeft en naar de top van de 1e klasse heeft gebracht, ziet Kloosterman in BZ&PC een mooie nieuwe uitdaging. De keuze voor een nieuwe uitdaging brengt ook een vertrek met zich mee. Kloosterman geeft eerlijk toe dat hij dit toch lastig vindt. Het tekent de betrokkenheid van hem bij een vereniging.

Bij BZ&PC komt Kloosterman terecht in een actieve vereniging waar volop kansen liggen in groei. De twee hoogste damesteams komen uit in de 2e klasse Bond. De damesselectie is wel aan de smalle kant. Dit biedt echter de talentvolle jeugdspelers weer de mogelijkheid zich te ontwikkelen.

De ambitie van het huidige dames 1 team is op korte termijn weer terug te keren naar de 1e klasse Bond. Dit traject wordt in ieder geval ingezet met de ervaren keepster Patricia v.d. Hoeven.

GetInline

BZ&PC voorzitter Jan den Boer overhandigt het trainer/coach shirt aan de nieuwe damestrainer Ton Kloosterman

 BZ&PC ziet graag nog twee speelsters toegevoegd worden aan de damesselectie. Op maandag 23 mei 2016 wordt hiervoor om 20:00 uur een open training georganiseerd.

Speelsters die ambitie hebben en bij een leuke vereniging willen spelen zijn van harte welkom om kennis te komen maken met BZ&PC, de huidige speelsters en trainer Ton Kloosterman. Interesse?

Door: Rogier van Veen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie