Grote make-over bij Grand Café Buren van de Raad

Grand Café Buren van de Raad op het Raadhuisplein is momenteel bezig met een grote verbouwing. Het is de bedoeling om de bezoekers in augustus te verwelkomen in een vernieuwde Buren van de Raad. “Door de combinatie van hout, steen en ijzer krijgt het een stoer en gezellig karakter”, vertelt Lau van der Zwet.




De afgelopen dagen zijn de klussers volop bezig geweest met de keuken en de toiletten. Voor de heren en dames zullen er twee toiletten te vinden zijn. Eenmaal door de klapdeuren, die straks worden geplaatst, treffen de heren een plasgoot aan. Dit alles zorgt straks voor een betere doorstroming in het Grand Café.

Om alles gereed te krijgen, gaat de zaak zondag 5 en maandag 6 juni dicht. Op dinsdag 7 juni is iedereen weer welkom. Na de bouwvakantie wordt de bar en het interieur aangepakt. Zie de bouwtekening hieronder voor de nieuwe indeling.

“Wij geven eind augustus een grootse opening. Er komt ook een nieuwe kaart met als verrassing een nieuw concept. Maar de bekende biefstuk blijft in ons assortiment”, aldus Ben van’t Hof.

IMG_2459

Buren1-2920

Buren2-2924

Buren3-2926

Buren4-2932

Buren6-2928

Buren5-2934

Buren6-2936

Advertentie















Geef een reactie