Turnsters van Reflex en Heres in de finale

Na 3 voorwedstrijden wisten de 5e divisie-teams van Reflex en Heres zich te plaatsen voor de finale van de turncompetitie. Op 11 juni 2016 troffen zij elkaar in Amsterdam.




 

Voor Reflex kwamen Tiara Marelis, Mariëlle Graveland, Maaike van der Nat, Denise van der Wolf en Anaïs Marelis in aktie en voor Heres waren dat Gaby van den Bos, Renee van Schaik, Fleur Baas, Annabelle Marrazza en Merel Huisman.

 

Tot op het einde bleef het spannend, want met nog geen halve punt verschil bleken de teams zeer gewaagd aan elkaar. Heres werd 4e en Reflex werd 3e. Individueel ook mooie resultaten: Gaby 1e op vloer, Mariëlle 1e op sprong en brug, Gaby en Fleur 3e op balk en Tiara 3e op sprong. Ook allround bleken er toppers in de teams te zitten: Mariëlle 1e en Gaby 3e.

 

Ook Eline Korpershoek en Jiska Koster van Reflex mochten deze dag in aktie komen, samen met het 4e divisie-team van Toos-Waddinxveen. Het combiteam Toos/Reflex wist een keurige 4e plaats te bemachtigen. Waarbij Eline individueel 1e op sprong en vloer werd en ook nog eens 2e all-round.

 

 

Heres-Reflex Finale tuco

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie