Iedere medaille voor TeamNL is korting waard bij LekkerMakkelijk!

Alle klanten die in de eerste week van de Olympische Spelen, dus van 6 t/m 13 augustus een bestelling plaatsen op LekkerMakkelijk.nl krijgen aan het eind van de Olympische Spelen het aantal medailles in korting uitgekeerd. Hoeveel? Dat ligt aan de sporters!




Iedere medaille die door TeamNL wordt behaald tijdens de Olympische Spelen, betekent 1% korting op de geplaatste bestelling.  Bestel je deze week twee keer bij LekkerMakkelijk, dan krijg je over beide bestellingen de korting terug aan het eind van de Olympische Spelen.

Voorbeeld: een klant besteld op 6 augustus voor €100-, aan boodschappen en Nederland blijkt tijdens de gehele Olympische Spelen 20 medailles te behalen. Dan betekent dit 20% korting op de bestelling van 6 augustus. Wij zorgen ervoor dat in week 34, als de Spelen zijn afgelopen, de kortingen op de bestellingen worden uitgekeerd.

Wat moet u doen? Plaats een bestelling op www.lekkermakkelijk.nl  in de week van 6 t/m 13 augustus en hoop dat onze Nederlandse sporters het heel goed gaan doen in Rio de Janeiro. Dan regelen wij de rest! Hoe meer gouden, zilveren en bronzen plakken, hoe hoger de korting is die u bij LekkerMakkelijk gaat pakken!

Bekijk hier de actie en de voorwaarden!

http://www.lekkermakkelijk.nl/artikel/1084/scoor-olympische-kortingen%21.html

Olympische spelen klein

Lekker Makkelijk Logo

Advertorial

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie