Stompwijk wint van ESTO

Met 4-1 verloor ESTO dinsdagavond de oefenwedstrijd. ESTO had het moeilijk tegen Stompwijk die fysiek en conditioneel in de voorbereidingsperiode wat verder leken dan ESTO. In de eerste helft was er van beide kanten geen dreiging, beide keepers werden dan ook niet op de proef gesteld. Tegen de rust bracht slordig balverlies de Stompwijkers de 1-0. Na de rust bleef ESTO hangen in teveel heen en weer schuiven van de bal. Diepte ontbrak of ging de vleugel in waar het druk was terwijl vaak aan de andere kant de ruimte lag. Stompwijk was in staat snel om te schakelen en dan schoven zij dreigend richting het doel van haar tegenstander. Met afstandschoten en snelle combinaties pakten zij verdiend de overwinning.

Komende zondag speelt ESTO voor de beker uit tegen Bernardus. De wedstrijd begint om 14.00 uur.