HIIT Center van DATO Training blijft groeien!

Vanaf donderdag 1 september is er opnieuw een flinke uitbreiding van het lesrooster bij DATO Training. De lessen van Sport&motion worden namelijk opgenomen in het lesrooster van het HIIT Center.




Dit betekent nog meer profijt voor de aankomende en huidige sporters!

 

Wat gaat er allemaal veranderen? 

De lessen van Patrick Bouwer (DATO Training) en Melanie van Wijk (Sport&motion) kwamen op sommige vlakken al redelijk overeen met elkaar dus de stap was snel gemaakt. Dit betekent dat de lessen van Sport&motion een klein beetje worden aangepast en in een nieuw (HIIT) jasje worden gestoken.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Patrick en Melanie zullen hun krachten en kennis bundelen en nog meer mensen helpen naar een gezonder en fitter leven!

 

Wat bekent de samenwerking voor DATO Training?

Een nog uitgebreider rooster! DATO zit al in een enorme stijgende lijn en op deze manier komen er nog meer lessen, voor nog meer mensen. Naast de huidige populaire HIIT, HIIT Circuit, HIIT Outdoor, HIIT BoxFit en HIIT Kids, komt er op de donderdagavond een HIIT Outdoor XL en een HIIT & Run (voor hardlopers) bij.

Op de dinsdagavond komt er een HIIT Men bij, een Men Only les. In de toekomst zijn er nog veel meer plannen voor nog meer HIIT’s. Zo komt er in de winterperiode nog een HIIT Ski, speciaal voor mensen die goed voorbereid op wintersport willen gaan.

 

Wat betekent de samenwerking voor Sport&motion? 

Dat de outdoor-fit lessen onder de vlag van DATO Training komen betekent niet dat Sport&motion stopt. Melanie blijft actief binnen het turnen en de outdoor-fit lessen in Breukelen zullen blijven bestaan. Ook zal Melanie in de winterperiode ski- en snowboard lessen blijven geven. Daarnaast zal ze door blijven gaan met o.a. personal trainingen en met het organiseren van Sport- en Kookworkshops in samenwerking met het Kookstation (de eerstvolgende Sport- en Kookworkshop is 9 oktober en is een echte aanrader).

 

Hetzelfde doel: 

Het is een logische zet om de handen in één te slaan, niet alleen qua manier van lesgeven, ook de manier waarop we nu kennis kunnen delen en elkaar kunnen delen en aanvullen.

Patrick geeft nu 25 lessen per week naast de Duo trainingen en ‘1 op 1 trainingen’ (Personal Training) en kan dus ook wel wat hulp gebruiken.

Naast een sportieve klik hebben Patrick en Melanie duidelijk hetzelfde doel:

iedereen helpen met zijn of haar persoonlijke doel.

We willen een zo breed mogelijk lesrooster aanbieden voor een breed mogelijke doelgroep. Het HIIT Center moet in de toekomst open zijn van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat, 7 dagen per week voor IEDEREEN.

Sporten bij DATO is leuk, laagdrempelig en goedkoop! 

DATO Training heeft bijna altijd een leuke actie. De Facebook 600+ like actie is net achter de rug waarbij veel prijzen zijn verloot. En met regelmaat is er een ‘1+1 gratis’ actie, zodat iedereen die al bij DATO sport gratis iemand mee nemen naar een les om kennis te laten maken met HIIT.

Vanaf 1 september start de volgende actie:

HIIT in de ochtend: 2x per week voor € 5,00 of 3x per week voor € 7,50.

Het zijn kleine groepslessen met een goede begeleiding van ongeveer 12 personen per les, laagdrempelig en niet duur. Kosten mogen geen reden zijn om niet te gaan sporten! Ook is er nog nooit dezelfde les gegeven, al anderhalf jaar niet!

…“geen tijd” werkt ook niet meer, binnen een half uur sta je buiten, met een voldaan gevoel en een flinke afterburn waar je thuis nog lekker van kan nagenieten.

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer weten over de lage tarieven en het hele lesrooster of wil je gelijk kennis maken met HIIT? Hier een gouden tip:

Volg Patrick Bouwer DATO en Melanie van Wijk Sport&motion op Facebook en blijf zo op de hoogte van alle lessen, alle acties en alle ontwikkelingen. Natuurlijk DATO Training en Sport&motion even liken….

Tot snel!

Sportieve groetjes van Patrick en Melanie

Dato3-0981

Rooster

Rooster

Prijslijst

Prijslijst

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie