ESTO-SJZ een wedstrijd met 2 gezichten

Met 3-2 pakte ESTO de winst in dit derde bekerduel. Een wedstrijd met twee gezichten want in de eerste helft was SJZ dik de bovenliggende partij. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Kort na de aftrap kwam ESTO al op 0-1 achterstand, een stand die werd meegenomen naar de rust. ESTO drong niet aan en liet het spel aan de tegenstander. Die speelde daardoor een wedstrijd op de helft van ESTO maar zonder echt gevaarlijk te worden. Na rust pakte ESTO het initiatief en zette met de wind in de rug haar tegenstander onder druk. Een kwartiertje na rust werd de 1-1 binnen getikt. Met iets meer scherpte zou daarna een forse voorsprong voor de thuisploeg mogelijk geweest zijn. Scoren gebeurde echter pas tien minuten voor tijd toen ESTO binnen twee minuten met 3-1 voorkwam. De inzet van enkele spelers uit de jeugdlichting van ESTO brachten de inzet en gevaar die dit mogelijk maakte. Toch mocht SJZ vijf minuten voor tijd nog een aansluiter maken en dreigde alsnog een gelijkspel uit de pot slepen. Zover kwam het niet en ESTO kon de winst op de Kievitsheuvel houden. Volgende week het eerste echte werk want dan start de competitie met een uitwedstrijd tegen PVC op het Marco van Basten sportpark gelegen aan de Kanaalweg 174 in Utrecht. De wedstrijd begint om 14.00 uur.